Catering czy szpitalne jedzenie?
Czy ktoś z Was kiedykolwiek musiał zostać w szpitalu na tyle długo, że był zmuszony do jedzenia "szpitalnego pokarmu"??
Ja osobiście tak.. no i pewnie jak większość z Was, pamiętam, że nie było to nic ciekawego.
A na pewno nie przypominało to posiłku z restauracji mającej choć jedną gwiazdkę Michelin ;)
Tak właśnie jest, jedzenie w szpitalach nie zachwyca, jeśli nie kanapka z białym napompowanym pieczywem to tłuste ciężkostrawne potrawy.
Nic wspólnego ze zdrowym żywieniem a czy nie tego właśnie oczekujemy od szpitala? Zdrowia i najlepszej opieki?
Dlatego mówimy stanowcze nie! Chcemy aby nasi pacjenci oprócz najlepszej opieki medycznej i fizjoterapeutycznej dostali zdrowy i pyszny posiłek, specjalnie skomponowany i dopasowany kalorycznie do ich potrzeb.
Takie właśnie wprowadzamy zmiany w Centrum Medycznym Księży Młyn w Łodzi gdzie operujemy.
Zdrowe posiłki tego samego dnia są przygotowywane i dowożone do szpitala.
Pacjenci pooperacyjni dostają po wybudzeniu pyszny obiad oraz podwieczorek, natomiast osoby które muszą zostać na noc dodatkowo mają zapewnione świeże i zdrowe śniadanie.
Wszystkie posiłki przygotowuje dla nas LOVEAT CATERING. Gotują z pasją i dbają o jakość swoich usług, posiłki przygotowują jedni z najlepszych kucharzy w Łodzi. Natomiast od niedawna do ich zespołu dołączyła Grażyna Gaja Kuroń - uczestniczka obecnej szóstej edycji Master Chef TVN.
Jesteśmy ciekawi Waszych opinii także piszcie co myślicie o zdrowym cateringu?
Czy uważacie, że w szpitalach powinni lepiej karmić?
Jeśli jesteś naszym pacjentem oceń Nas - chcemy polepszać jakość naszych usług dlatego każdą ocenę bierzemy sobię głęboko do serca!
Tak więc smacznego i do zobaczenia ! :)
powrót